Hvordan opmåler og bestiller du din garageport?

SÅDAN MÅLER DU OP TIL DIN GARAGEPORT

Du kan vælge selv at måle op til din nye Garageport eller lade NASSAU stå for opmålingen. Hvis du vælger en TRYGHEDSPAKKE i webshoppen, kommer en af vores portkonsulenter ud og måler op samt sikrer, at alle pladskrav er overholdt, inden vi påbegynder produktion af din nye Garageport.

Hvis du  ønsker selv at stå for opmålingen, skal du i lysåbningen: 

  1. Måle bredden i top og bund. Tag udgangspunkt i der, hvor målet er størst.
  2. Måle højden i højre og venstre side. Tag udgangspunkt i der, hvor målet er størst.
  3. Tjekke sideplads i højre og venstre side (se pladskrav skema).
  4. Tjekke overhøjden (se pladskrav skema).
  5. Måle rumdybden (se pladskrav skema).

Vær opmærksom ved fald i garagens tag. Det laveste punkt må ikke være under minimumskravet (Porthøjde + OH). Ring gerne for vejledning 

Se HER en videoguide, der viser, hvordan du foretager opmåling af din Garageport.

 

I skemaet nedenfor kan du se pladskravene:

Pladskrav til Garageport

 

Overhøjde: Garageporten kører vandret ind i garagen under loftet. Overhøjden bruges til at montere skinnesystem samt motor.

Sideplads: Garageporten monteres altid på den indvendige side af garagemuren for at gøre hullet så stort som muligt. Sidepladsen/karmen skal bruges til at montere porten på.

Rumdybde: NASSAU Garageporte kører vandret ind i garagen under loftet. Der skal derfor være nok plads til, at porten kan køre ind.
Evt. reduktion af rumdybdekrav ved at vende motor: 12 cm i reduktion

 

Anbefalet standard placering af stik 1 x 230V

  • Ved porthøjde 1,83 m – 2,13 m: I en dybde af 3,10 m og 20 cm til højre eller venstre for portåbningens midte.
  • Ved porthøjde 2,13 m – 2,33 m: I en dybde af 3,35 m og 20 cm til højre eller venstre for portåbningens midte.
  • Ved porthøjde 2,33 m– 3 m: I en dybde af 4,15 m og 20 cm til højre eller venstre for portåbningens midte.

 

Bemærkninger

  • Bygningskonstruktionen skal være plan og fast for montage.
  • Gulvet skal være plant, og ved nybyggeri skal gulvet være støbt, før montage kan finde sted.
  • Der anbefales etablering af udadgående gulvfald i portåbningen.
  • Ved eksisterende skæve karme anbefales karmsæt fra NASSAU.

SÅDAN BESTILLER DU DIN NYE GARAGEPORT

Du designer, og vi producerer. Hos NASSAU har vi ingen standard Garageporte. Vi producerer altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Via vores webshop har du muligheden for nemt og enkelt at designe og bestille din nye Garageport. 

Hvis du har valgt en TRYGHEDSPAKKE, er din bestilling ikke bindende, før NASSAU har foretaget en opmåling samt kontrol af pladskrav. Hvis du vælger selvopmåling i webshoppen, vil vi påbegynde produktionen af din Garageport, når vi modtager ordren. NASSAU Garageporte leveres indenfor 2-3 uger.

Det er simpelt at handle på NASSAUs webshop. Efter du har designet din Garageport, betaler du sikkert og enkelt med dit kreditkort. Først når din NASSAU Garageport er leveret, trækker vi ordrens beløb. Betalingen sker derfor først, når du har en NASSAU Garageport ‘mellem hænderne’. 

Vi sidder klar til at hjælpe, hvad enten du har spørgsmål til opmåling, montage, bestilling eller andet. Med erfaring siden 1970 deler vi gerne ud af vores viden, så det sikres, at du får en tilstrækkelig hjælp og rådgivning. Ring på tlf. 6362 2302. 

Kontakt NASSAU garageporte i dag

TRYGHEDSPAKKE OG MONTAGE

Hos NASSAU hjælper vi gerne med både opmåling og montage af din nye Garageport. Du har muligheden for at sammensætte netop den pakke, der passer dig. Hvad enten du selv ønsker at foretage opmåling og montage, eller NASSAU med vores uddannede montører skal varetage denne del. Hvis du i vores webshop vælger TRYGHEDSPAKKE, kommer vi ud og måler op samt sikrer, at alle pladskrav er overholdt, inden vi påbegynder produktion af din nye Garageport. Herved overlades alt risiko og ansvar til NASSAU med hensyn til, at målene er korrekte, og pladskravene er til stede.

Hvis du vælger selvmontage gør vi opmærksom på at skinnesystemet skal justeres, så det passer til den enkelte garageport. Vi henviser her til vores montagevejledning, for tilpasning af skinnesystem.

Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til montage – du vælger frit i vores webshop, om du selv eller vi skal montere din nye Garageport.
Internt farveprøve Link billede hvidt hus sorte garageporte

Hvis du er kommet i tvivl om farven på din nye Garageport, kan du gratis bestille farveprøver i farveprøveshoppen
Du kan også se strukturen af de tre modeller på prøverne, hvis du har problemer med at beslutte dig om en Garageport model.

bestil aluport på webshop

Prøv vores webshop HER. Du har muligheden for at sammensætte netop den pakke, der passer dig. Hvad enten du selv ønsker at forestå opmåling og montage, eller NASSAU med vores egenuddannede montører skal varetage denne del. 

NASSAU videoguide opmåling aluport

Se HER, hvordan du foretager opmåling og montage af din Garageport, samt hvordan dit radioudstyr programmeres.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)