Teknisk salgskonsulent til Sønderjylland søges til B2B-rådgivning

Poor Best  

Nassau Doors A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. Nassau Doors A/S har en omsætning omkring 430 mio. kr. og beskæftiger ca. 350 medarbejdere i Europa. Nassau Doors A/S startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. Nassau Doors A/S har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Tyskland, Belgien, Holland og Polen. Nassau Doors A/S er i dag en del af Assa Abloy koncernen.


Jobbet

Du får ansvaret for salg af Nassaus brede program af innovative port løsninger i Sønderjylland. Du er baseret centralt i distriktet (ca. Vejle og syd). Du vil få oplæring i Nassaus produkter og systemer og vil få et tæt samspil med både de tekniske og administrative funktioner.

Du sælger og rådgiver direkte til kunder, entreprenører samt rådgivende ingeniører/arkitekter o. lign., så du skal formå at dække hele købsprocessen, og de forskellige behov der opstår.

Der er derfor tale om rådgivende og teknisk salg, hvor du gør brug af din erfaring med kundetilpassede løsninger og din flair for præsentere det optimale for kunden.

 

Arbejdsopgaver

·   Opsøge projekter hos kunder, hvor der skal bruges industriporte.

·   Udbygge relationer til eksisterende kunder.

·   Udforme og estimere de tekniske løsninger samt udarbejde tilbud.

·   Teknisk og kommercielt omsætte tilbud til ordre.


Kvalifikationer

Du har flere års erfaring med B2B-salg af produkter, eksempelvis byggematerialer eller andre tekniske produkter indenfor byggeriet.

Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste produkter. Du bor i distriktet og arbejder gerne ud fra hjemmekontor eller efter behov fra hovedkontoret I Ringe. Endelig behersker du engelsk og er vant til at arbejde med pc og it generelt.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed med og kommer til at repræsentere et stærkt innovativt produktprogram. I det daglige refererer du til den administrerende direktør, og du får et selvstændigt job med løsningssalg til en spændende kundegruppe.

Du tilbydes en fast løn samt en præstations afhængig løn-del, pension, fri telefon og bil. Stillingens indhold medfører stor grad af fleksibilitet for den rette og der ligges vægt på tillidsbaseret samarbejde.


Ansøgning og C.V.

Rekrutteringsprocessen varetages af Consultor og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Allan Jacobsen hos Consultor på 2093 0063. Send din ansøgning og dit C.V. hurtigst muligt til alj@consultor.dk mærket ”Teknisk Salgskonsulent/53.1705”. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.


CONSULTOR

Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telephone +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
E-mail:  alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk