NASSAU søger vedligeholdelsesansvarlig

Poor Best  

Har du el-teknisk forståelse, og vil du være med til at sikre optimal drift?

Her får du muligheden for et selvstændigt arbejde og gode kolleger i et arbejdsmiljø, hvor du kan tage medansvar og sætte dit præg på NASSAUs videreudvikling som en af Europas førende portfabrikanter.

NASSAUs moderne fabrik ligger i Ringe på Midtfyn. Vi har produceret porte i mere end 47 år, og vi råder i dag over et moderne produktionsapparat, dog er en del af vores maskiner af ældre dato, så lang erfaring er bestemt en fordel. Vi passer godt på vores ting og i dag fokuserer vi fortsat på produktionens udvikling og produktivitet.


Vedligeholdelse, reparation og dokumentation

Det kan være planlagt vedligehold som olieskift og smøring, udskiftning af sliddele, bestilling af forbrugsstoffer eller fejlfinding på el-tekniske problemer. Dine opgaver inkluderer;

  • Servicering og vedligeholdelse af NASSAUs maskinpark.
  • Fejlfinding ved akutte stop og sikre hurtig drift igen.
  • Optimerings projekter i produktionen sammen med fabrikkens ledelse.
  • Projektstyring med underleverandør på større renoveringsopgaver.

Grundig oplæring

Vores nuværende vedligeholdelsesmand går på pension efter mange år, og du vil i en periode gå som sidemandoplæring. Her igennem vil du lære om de opgaver, der skal udføres.

Selvkørende kandidat

Du har flere års erfaring med lignende ansvarsområder, og vi ser gerne, at du er elektriker, elektromekaniker eller har anden relevant uddannelsesbaggrund. Vigtigst er, at du har en praktisk forståelse, kan arbejde selvstændigt og prioritere dine arbejdsopgaver. Din arbejdstid kan ved driftstart af nye maskiner blive lange, men den normale arbejdstid er i dagstimerne.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Nordisk Rekruttering allan@nordiskrekruttering.dk Ansøgningsfristen er 10. Marts 2018. Ansættelse forventes til 1. maj. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Larsson på tlf 2575 3432.

Vi ser frem til at høre fra dig.