GARAGEPORTE FRA 7.995,-

Reklamefilm Garageporte

TV Reklame for NASSAU Garageport - DESIGN DIN GARAGEPORT HER


Individuelle Løsninger

Vi indordner os efter dine behov og ikke omvendt - det synes vi er mest rimeligt  

Garageporte fra NASSAU produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov. Frit valg af farve sikrer, at din nye port passer til resten af huset. NASSAU’s garageporte leveres altid med elbetjening og giver dig dermed komfort i den daglige trafik ind og ud af din garage.

NASSAU’s garageporte har alle indbrudssikring, som blokerer, hvis porten forsøges åbnet udefra. Hos NASSAU får du kvalitet i alle led. Vi kontrolmåler, leverer og monterer din nye garageport, så du med garanti får den bedst mulige løsning til dit hus.Vi tror på dansk kvalitet, service og tilgængelighed

På vores webshop er princippet "Din garageport, dit design", og du bestiller selv den portløsning, der passer dig bedst - og bagefter vælger du frit den farve til porten, du ønsker.  

Måtte du have et behov for vinduer i garageporten, så har du muligheden for at vælge én af vores to vinduestyper, Panorama og Vision. Det hele er nemt og enkelt og vi skræddersyr din garageport præcis efter dine ønsker og behov. På vores webshop får du endda den samlet pris på din garageport med det samme –besøg vores webshop her, vi hjælper dig hele vejen igennem processen.NASSAU garageport i høj kvalitet

Hvordan bestiller du din NASSAU garageport?

Ønsker du at bestille en garageport fra NASSAU, så kan du med få tryk få professionel vejledning og efterfølgende bestille din nye garageport online på vores webshop. Ved indtastning af bredde, højde, valg af farve og model kan du beregne prisen på din garageport. Du vil altid, i vores webshop kunne vælge vores TRYGHEDSPAKKE, når du bestiller din garageport. Herved vil en af vores egne uddannede montører komme ud og foretage opmåling samt kontrol af pladskrav. Efterfølgende tilretter vi dine allerede indtastet mål, så vi sikre, at du får leveret den garageport, der passer nøjagtigt til din garage. Hvis du vælger vores TRYGHEDSPAKKE, er din bestilling ikke bindende før, NASSAU har forestået en opmåling.

Se HER, hvor enkelt det er.

Vi hjælper dig gerne med alt fra teknisk afklaring, rådgivning i forhold til opmåling etc. - vi sidder klar ved telefonen, til at besvare dine spørgsmål. Ring på tlf.: 6362 2397 og lad os få en snak omkring din nye garageport.

 
_________________________________________________________________________________________
Kunde: Tommy Hansen, Stege
Jeg havde et par spørgsmål, som jeg fik besvaret, da jeg ringede til NASSAU, herefter var det nemt
for mig at bestille på webshoppen. Den var nemt at betjene, og så kunne jeg heletiden følge
med prisen afhænge af mine valg. 
Bestil din NASSAU garageport online
Bestil din NASSAU garageport online
3 garageport modeller fra NASSAU

Tre forskellige modeller

Med NASSAU’s garageporte kan du vælge frit mellem vores tre modeller. Alle modeller er funktionsmæssigt ens, men har hver deres eget udtryk og stil. Den traditionsrige garageport, Classic, den stilrene port Softline og Woodgrain med dens træstruktur i overfladen. Garageporte fra NASSAU produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov.
Frit valg af farve sikrer, at din nye port passer til resten af huset. NASSAU’s garageporte leveres altid med elbetjening og giver dig dermed komfort i den daglige trafik ind og ud af din garage. NASSAU’s garageporte har alle indbrudssikring, som blokerer, hvis porten forsøges åbnet udefra.Model Classic garageport fra NASSAU
Model Softline garageport fra NASSAU
Model Woodgrain garageport fra NASSAU
Danskproduceret NASSAU garageport i høj kvalitet

Hvorfor skal du vælge en Garageport fra NASSAU?

Hvad er vigtigt, hvordan gør jeg? Spørgsmål der naturligt rejser sig, når man indleder jagten på sin nye garageport – og faldgrupperne er mange. Med 47 års erfaring i salg og produktion af garageporte og industriporte er vi bevidst om vores tilstedeværelse på markedet og ved, at vi i alle led leverer kvalitet til vores danskproducerede garageporte og industriporte.

Er du interesseret i at læse mere, så tryk HER

Guide til opmåling og montage af NASSAU garageport

Se HER, hvordan du foretager opmåling og montage af din garageport, samt hvordan dit radioudstyr programmeres.

Køb af fjernbetjening til NASSAU garageport

Se HER det store udvalg af radioudstyr fra NASSAU. Sammensæt den løsning, der opfylder dine krav og behov.