Hvordan bestiller du din garageport

NASSAU garageport i høj kvalitet

SÅDAN BESTILLER DU DIN NYE GARAGEPORT

Hos Nassau har du via vores webshop muligheden for nemt og enkelt at designe og bestille din nye garageport. Hvis du vælger en TRYGHEDSPAKKE i webshoppen, kommer en af vores egenuddannede montører ud og måler op, så det sikres, at alle detaljer er på plads, før garageporten produceres. Hvis du har valgt en TRYGHEDSPAKKE, er din bestilling ikke bindende, før NASSAU har foretaget en opmåling samt kontrol af pladskrav. Hvis du vælger selvopmåling i webshoppen, vil vi påbegynde produktionen af din garageport, når vi modtager ordren.

Det er simpelt at handle på NASSAUs webshop. Efter du har designet din garageport, betaler du sikkert og enkelt med dit kreditkort. Først når din NASSAU garageport er leveret og eventuelt monteret (ved valg af NASSAU-montage), trækker vi ordrens beløb. Betalingen sker derfor, først når du har produktet ‘mellem hænderne’. 

Prøv vores webshop HER eller læs HER, hvordan Kim Østergaard har oplevet det at købe en garageport på nettet. 

Vi sidder klar til at hjælpe, hvad enten du har spørgsmål til opmåling, montage, bestilling eller andet. Med 46 års erfaring deler vi gerne ud af vores viden, så det sikres, at du får en tilstrækkelig hjælp og rådgivning. Ring derfor på tlf. 6362 2397 eller se nedenfor, hvordan du nemt bestiller din NASSAU garageport.

Danskproduceret garageport fra NASSAU
Radioudstyr til garageport fra NASSAU
Danskproduceret garageport fra NASSAU

Du designer, og vi producerer. Hos NASSAU har vi ingen standard garageporte. Vi producerer altid med udgangspunkt i kundes ønsker og behov. Ved hjælp af vores webshop kan du designe din nye garageport, så den passer til netop din garage og dit hus. Hvad koster din nye garageport?  
Find prisen HER ved hjælp af vores webshop. Du er også mere end velkommen til at ringe på tlf. 6362 2397 – med vores 46 års erfaring sidder vi klar til at hjælpe.  

NASSAU garageport i høj kvalitet

TRYGHEDSPAKKE OG MONTAGE

Hos NASSAU hjælper vi gerne vores kunder med både opmåling og montage af deres nye garageport. Du har muligheden for at sammensætte netop den pakke, der passer dig. Hvad enten du selv ønsker at forestå opmåling og montage, eller NASSAU med vores egenuddannede montører skal varetage denne del. Hvis du i vores webshop vælger vores TRYGHEDSPAKKE, kommer vi ud og måler op samt sikrer, at alle pladskrav er overholdt, inden vi påbegynder produktion af din nye garageport. Herved overlades alt risiko og ansvar til NASSAU med hensyn til, at målene er korrekte, og pladskravene er til stede.
Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til montage – du vælger frit i vores webshop, om du selv eller vi skal montere din nye garageport.

Prøv vores webshop HER.
Opmåling af NASSAU garageport

3 MODELLER AF NASSAU GARAGEPORTE

Med 3 forskellige garageportmodeller fra NASSAU har du muligheden for at få en port med det udtryk, der passer bedst til netop din garage. Alle 3 modeller er produceret ud fra samme ‘opskrift’, hvad angår kvalitet og funktionalitet. Forskellen ligger i deres æstetiske udtryk, hvor hver model har deres egen kendetegnende struktur i overfladen.
Læs nærmere om de 3 garageport modeller HER.
Guide til montage af NASSAU garageport

Se HER, hvordan du foretager opmåling og montage af din garageport, samt hvordan dit radioudstyr programmeres.

Fjernbetjening til NASSAU garageport

Se HER det stor udvalg af radioudstyr fra NASSAU. Sammensæt den løsning, der opfylder dine krav og behov.