NASSAU Panorama

ledhejseport uden lodrette sprosser

De aflange Panorama vinduessektioner uden lodrette sprosser skaber en stilren og let port som giver maksimalt lysindfald. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med udstillingsområder, hvor man ønsker at vise sine produkter frem f.eks. i bil-, båd- eller campingvognsudstillinger samt til vaskehaller eller lign.

Variabel sektionshøjde

NASSAU Panorama er opbygget i en særdeles stærk aluminiumskonstruktion, der giver et enkelt og stilrent design. Mellemsektionshøjden på NASSAU Panorama kan varieres fra 400 mm til 500 mm, hvilket giver frihed til at tilpasse porten i stil med bygningens linier. NASSAU Panorama kan leveres med 2 forskellige fyldningstyper og i alle farver indenfor RAL-farveudvalget. Det er stort set kun fantasien der sætter grænserne, og det er således muligt at designe portfladen præcis som man ønsker det.

Sikkerhed er standard

NASSAU Panorama produceres i overensstemmelse med europæiske anbefalinger og opfylder alle regler og normer. NASSAU Panorama er testet i henhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut, og godkendt i henhold til den nye europæiske norm uden anmærkninger.

Download produktblad NASSAU Panorama her.

Læs mere om NASSAU 9000 Panorama i brochuren herunder eller i NASSAU Porthåndbogen.