NASSAUs udenlandske kollegaer på besøg

Uge 24 var en anderledes og lærerig uge for NASSAU – vi havde nemlig besøg af vores datterselskaber fra henholdsvis Norge, Belgien og Holland. De var inviteret til Danmark for hyggeligt samvær med sine danske kollegaer og give dem et indblik i produktionsfaciliteterne og administrationen i Danmark. Flere ugers forberedelse skulle slå sin prøve for at give de udenlandske datterselskaber og kollegaer en positiv oplevelse i Danmark.

Gæsterne ankom af to hold, hvor det samme program var blevet planlagt. Det første hold skulle bruge mandag og tirsdag i Danmark, mens det andet hold brugte onsdag og torsdag. Den første dag ankom de til Kastrup Lufthavn, hvorefter de i samlet flok blev fragtet i bus til Hotel Svendborg, hvor overnatning og et arrangement om eftermiddagen med de danske NASSAU kollegaer var planlagt. 

nassau, uge 24, garageporte, industriporte

NASSAU-spil

Efter en kort introduktion, var der planlagt et ”lean-spil”, som var tilpasset NASSAUs funktioner fordelt på i alt 4 "fabrikker", hvor spillet var bygget op omkring Lego-klodser. Spillet skulle give medarbejderne en forståelse for processerne i NASSAU. Spillets første runde skabte en del frustration, men eftersom spillet skred frem, blev der også plads til samarbejde og grin. Det meste af eftermiddagen blev brugt på at blive klogere på begrebet lean, og give en forståelse for, hvordan man som virksomhed kan undgå ”spild”.

Efterfølgende blev der for NASSAUs medarbejdere serveret aftensmad på hotellet, hvor man fik mulighed for hyggeligt samvær med kollegaerne. Dernæst bød turen på en fælles byvandring i Svendborg

nassau, nassau-spil industriporte, garageporte
nassau, nassau-spil, lean-spil

Hovedkontoret og produktionen i fokus

På dag 2 blev gæsterne afhentet på hotellet om morgenen, hvorefter turen gik NASSAUs hovedkontor og produktion i Ringe. Efter en kort morgenbriefing fik medarbejderne en rundtur på fabrikken, så de kunne få et indblik i produktionen og dens processer.

Herudover fik de en præsentation af nye tiltag, som enten er implementeret eller under opsejling. Det gælder eksempelvis i forhold til den nye NASSAU 5000 Speed. Herudover fik de en introduktion til NASSAUs serviceafdeling, og hvordan denne afdeling fungerer. Der blev ligeledes givet en grundig introduktion til salget af Garageporte og for dé tiltag, der er implementeret i Danmark.

Vi vil gerne sige tak til alle vores medarbejdere og gæster for deres positive og engagerende deltagelse til dette arrangement, hvor de forhåbentligt fik en masse brugbar viden og hyggelige stunder, som kan bruges i deres fremtidige arbejde i NASSAU.