NASSAU producerer og monterer porte for Bergholdt

Poor Best  


Busselskabet Bergholdt er i skrivende stund i gang med at opføre et nyt stort garageanlæg på Kielbergvej i Ringe tæt ved den fynske motorvej, som skal være holdeplads for Deres mange busser. I den forbindelse har NASSAU produceret og monteret industriporte til deres 16.000 kvadratmeter store grund.

Som bekendt er NASSAU ligeledes beliggende i Ringe på Fyn, og derfor glæder det os utrolig meget, at Bergholdt har valgt en lokal producent til at producere og montere deres nye industriporte til deres nyopførte garageanlæg.

Vi har produceret og monteret 11 NASSAU industriporte af modellen 9000F med ruder, som er en ledhejseport med et enkelt og robust design. Portene kan benyttes til et intensivt dagligt brug, og samtidig er det en højisoleret port, som har et effektivt tætningssystem i forhold til varme-, luft- og vandgennemtrængning.

Vores montører har haft travlt med at få portene monteret, men vi er blevet rigtig tilfredse med det flotte resultatet. De nye NASSAU industriporte vil gøre Bergholdts arbejdsprocesser lettere, når de fleksibelt og nemt kan åbne porten og parkere deres busser.

Vi har fulgt byggeriet på tæt hold, og har taget en række billeder af processerne, som du kan se nedenfor:

Ovenstående billeder viser, hvordan NASSAUs industriporte så ud før de sidste sektioner blev monteret. 

Ovenstående billede viser det færdige resultat, hvor NASSAU 9000F er monteret. 

Vi tilpasser os vores kunders ønsker og behov, og de individuelle løsninger er vi naturligvis glade for at kunne tilbyde vores mange kunder. KLIK HER for at læse mere om NASSAUs mange løsninger af industriporte til virksomheder og garageporte til private.