Opgradering og tilbehør til din port


En industriel ledhejseport fra NASSAU er næsten uopslidelig, men brugerens behov kan jo ændre sig fra tid til anden.

Hos NASSAU har vi et omfattende opgraderingsprogram som sikrer at dine behov altid kan modsvares. Og det er tilmed billligere end du tror, så kontakt NASSAU for at få et tilbud på en opgradering af din port.
   Få el-betjening på porten 

   Ved at forsyne porten med el-betjening opnåes en række fordele:

   • Hejseportens levetid forøges væsentligt
   • Der sikres et minimum af varmetab
   • Den daglige betjening af porten lettes
   • Der opnås et mere sikkert arbejdsmiljø for brugerne af porten
   • Porten drives af egenfremstillede NASSAU-motorer, som kan styres ved hjælp af en lang række forskellige typer betjeningsudstyr, som eksempelvis fjernbetjening, tryknapboks, radar, fotoceller eller trækkontakt. Læs mere om NASSAU´s automatikprogram

   RODENT STOP - Gnaversikring

   Ny effektiv skadedyrssikring

   port med skadedyrssikring, industriport, sikring mod rotter

   Rodent Stop er en ny effektiv sikringstype mod skadedyr som f.eks. mus og rotter. Sådanne skadedyr kan som bekendt gnave sig igennem mange forskellige typer materiale, f.eks. også bundtætningerne på porte.

   Rodent Stop er en løsning bestående af både børstetætnin samt finmasket trådnet, hvilket resulterer i en meget effektiv sikring af portens bundtætning mod angreb fra gnavere.

   Rodent Stop har derfor vist sig som en meget effektiv løsning til porte i specielle miljøer, som f.eks. kornlagre, hvor det typisk er et problem >med defekte bundtætninger pga. rottegnavning.

   Rodent Stop monteres udenpå portens bundtætning, idet det sikres, at portens bundkantsikring fortsat er funktionsdygtig. På den måde holdes skadedyrene ude samtidig med, at portens fulde sikkerhed opretholdes. Løsningen er testet og godkendt i henhold til gældende standarder også med hensyn til overholdelse af klemkræfter og klemsikring.For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet.

   port med sikring mod skadeyr
    
   • Børstetætning  Speciel type med 50 mm høje børster produceret af det syntetiske stof polypropylen.
   • Trådnet  Produceret i rustfast stål AISI 304 med 0,4 mm tråddiameter.
   • Afdækningskappe  Produceret i 1,5 mm eloxeret aluminium. Med påmonteret kantliste i EPDM-materiale.   Opgradering med andet udstyr 

   • Vinduer - Ved at montere vinduer i porten opnåes stort lysindfald med behageligere arbejdsklima til følge. Det er også muligt at få monteret en gangdør i en eksisterende port.
   • Nye fjedre - Såfremt åbningsbehovet ændrer sig, kan der også monteres nye fjedre der er kalibreret til det nye behov.
   • Nye låse - Montere nye låse såfremt bygningens og portens funktion ændrer sig.